måndag 14 november 2011

Förefisksoppanfunderingar.

Tog en mjukstart på jobbet den här veckan och det känns riktigt bra. I morgon blir det då desto längre dag, med full jobbdag först och sen ett personalmöte efter det.

Ska ta det lugnt här framför datorn en stund men sen ska här kokas fisksoppa, en stor kastrull. Länge sen vi har haft det. Det är ju såå gott, och soppa är bra mat. Vi har bestämt oss för att försöka ha en eller två soppdagar i veckan. Det är ju bra också när man kan göra så mycket så det räcker till minst två måltider.
Ibland känns det som om man glömmer bort den alldeles vanliga maten, och äter en massa konstigheter i stället. Ett tag föll vi i färdigmatsfällan, men vi konstaterade ganska så snabbt att man fort blir trött på micromat och takeaway. Det blir ju så där ibland när man har lite bråttom, eller är trött efter jobbet. Man tar den enklaste utvägen. Men hallå, hur svårt är det att koka en soppa?? Lätt som en plätt skulle jag vilja påstå. :)

Det blir några tumisdagar för Mikael och mig nu. Edgar har pappavecka ända till fredan och idag far Moa iväg på mammavecka. Först känns det lugnt och skönt och tyst, men efter ett par dar önskar man bara att de ska komma hem igen:).

Nähhä, nu kallar soppkastrullen!
Men först måste jag diska, jag gillar inte att koka mat om det är en massa disk i köket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar