lördag 5 november 2011

Helgdagsbabbel

Vi har börjat dagen precis så som jag tycker att helgdagar ska börjas (förutom att jag gärna hade sovit lite längre). Edgar och jag steg upp vid halv åttatiden och sen dess har vi tassat på här i myskläder. Han med svart kavaj över pyjamasen eftersom han tyckte att vi skulle ha "fest eller jullov". :)
Mikael sov lite längre, men sen steg han också upp och sitter här i favoritfåtöljen (iklädd badrock) och läser.
Såna är vi, vi tar det lugnt för det mesta.

Lite program blir det ändå idag. Vi ska fara och föra ljus på ett par gravar (både i Jakobstad och i Kokkola) och så ska vi ta en sväng hos mommo och moffa så att de får träffa Edgar. Det är ett tag sen de sett honom. Det blir ju så nu när han bor hos sin pappa varannan vecka. Men det blir nog en snabbvisit. Man märker att moffa inte orkar med Edgar så länge numera. Edgar är ju ganska intensiv, eller vad man ska kalla det. :) Full rulle är det hela tiden hur som helst när han är där. Edgar älskar sin mommo och sin moffa, men har förstår inte riktigt hur gamla de är. Han vill leka med dem som han gjorde förr. Han brukar bygga ett tåg av stolar och så får de varsin väska och sen ska de åka till Lappland (eller till Ryssland). Mommo hänger ju med i svängarna än så länge, men för moffa börjar det nog bli aningens tungt.
Fast å andra sidan är det kanske bara bra att han kommer dit ibland och sätter lite sprätt på deras tillvaro, fast de blir trötta efteråt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar